Post by backrogecoze on Mar 15, 2022 23:37:59 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ PokeInfo ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ PokeInfo IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ odkleni (več žetonov) ▞▞▞
▞▞▞ PokeInfo 2022 version ▞▞▞
Imam novo idejo za posodobitev igre. Svetlečo različico pokemona morate dodati kot nov pokedex & funkcija team builder. prosim. Hvala vam.
Dostojna aplikacija, ki naredi skoraj vse, kar lahko zahtevate, razen nekaj stvari. 1. Nima vnosov poké dex. 2. Se ne posodablja prek najnovejših iger. Ustavi se pri Pokémon Ultra Sun in Ultra Moon.
Sploh. Zelo koristno bi bilo, če bi imeli možnost, ko gledamo poteze, izbrati različne kategorije, v katere jih bomo kategorizirali.
Zruši se na mosy pokemonu
Super je, vendar ni imel možnosti razvrščanja statistike. Pred dnevi sem ga hotel naročiti po statistiki hitrosti, a sem ugotovil, da ne morem.
njam. Vozni red čarter foamex dristan nos temple grainula postelje od srčnih polov ups.
Brezhibno! Razen oglasa. Ampak daj no! Uredi: vključite najnovejše informacije o Pokédexu za sonce in luno.
Ostal bom pri datadexu, ki dejansko ostane na tekočem.
Za razliko od zadnjič, ko se strinjam, ste ljudje posodobili in dali nekaj novih funkcij, kot so dodajanje novih potez in sposobnosti, zemljevid Galar, popravek kalkulatorja škode itd., je bila vsaka stvar spremenjena in postala popolna. Toda v vodjih telovadnic in elitnem 4 mestu, ljudje niso dodali meča in zaščitite vodje GYM in celo člane alolan. Hvala za odpravo prejšnjih napak. Prosimo, celo posodobite vodjo telovadnice in elitne 4 člane. Z moje strani čaka 5 zvezdic
To je super aplikacija, vendar prosimo, dodajte vodje telovadnice ...
Je zelo dober in zelo enostaven za dostop, vendar prosim naredite slike Pokemonov in zemljevide vseh regij bolj jasne, da bomo lahko jasno videli, saj so v pokedexih tipa datadex in poke. Konec koncev je predober ...
Edino, kar si resnično želim, je otoški izziv in elite 4 (alola) v oddelku gym in elite4, pa tudi telovadnica gen8 in elite 4, pa tudi gen8 predmet in lokacije pokemonov popolnoma manjkajo, kar resnično potrebujem, zato prosim posodobite Še vedno želim to prosim
Samo črn zaslon. Odstranjeno
Neumno
Dobra aplikacija z veliko podatkov, čeprav nekaj manjših pomislekov. Na primer, številne poteze generacije VIII nimajo informacij o zavihkih nabora učenja. Na splošno dobra aplikacija, lahko bi uporabila nekaj manjših popravkov, da bi postala resnično odlična.
Kdaj ga boš posodobil za 7. generacijo?
Spremenite sprite nazaj na staro različico
To je super aplikacija za nove igralce in tudi za profesionalne igralce, vendar potrebuje nadgradnjo glede iger let's go, o njih ni informacij
Posodabljanje traja večno, sicer pa zelo koristno!
Enostaven za uporabo, poln informacij, vendar žal ni posodobljen na zadnjo generacijo. Če bi posodobili, bi dali 5 zvezdic.
všeč mi je vse pri tem
Moj album mi pokaže sliko iz te aplikacije, to moraš popraviti, ker drugi pokedex nimajo te težave. Dolgo sem ga moral izbrisati. 5 zvezdic po popravku.
PokeInfo Outils etcu
PokeInfo Outils etcu
Celoten dizajn mi je všeč ta aplikacija, vendar ne vključuje informacij o pokemonovem ščitu in meču o voditeljih telovadnic in elite 4.
PokeInfo Outils etcu
zelo dobro, to vedno vidim, ko želim razviti svojega pokemona v igrah s pokemoni
Odlična aplikacija, vendar zelo cenjena, če so dodane tudi informacije o Z-Moves.
Ta aplikacija je bila super, vendar ni posodobljena in je zanič čakati predolgo. Zato vas prosimo, da posodobite to aplikacijo
Njegove številne funkcije, neverjetni zemljevidi vse v enem, vendar upam, da boste na seznam pokemonov in zemljevidov dodali Go Pcachu in Go Eevee. Ocenil sem ga s 4/5 za neverjetno & kul lastnosti.
Orodje za kalkulator škode je nered. Premiki pri iskanju so mešani, niti niso organizirani po abecedi. Nato, ko pritisnete na izračun, aplikacija postane bela za 2 sekundi, nato pa se ponastavi. V preteklosti nisem nikoli poskusil uporabiti kalkulatorja škode, tako da ne vem, ali je to ponavljajoča se težava ali ne. Toda ali lahko kdo to popravi?
Všeč mi je ta aplikacija, saj ima skoraj vse, vendar manjka nekaj stvari, kot je giagantamax-:(soory, če je prodaja napačna) in ni alola regije kahuna bitke
Aplikacija mi je zelo všeč, zelo je koristna in super je, če poznaš informacije o njih. Težava je le v tem, da vam ne poda opisa Pokemona, kje najti predmete, katere z poteze lahko uporabijo, ali katerega koli od galarnih Pokemonov. Všeč bi mi bilo, če bi mu kmalu dodali galar Pokemon!! Skupaj z dodajanjem gibov in oblik dynamax!! Z aplikacijo bi bilo bolje in lažje najti galar Pokemona, če nimate interneta, ki bi vam pomagal pri tem?. Zato razmislite o dodajanju regije galar, hvala!
Crazy Kitchen: Cooking Game Arkádové rxh
Dajte no fantje! Res mi je všeč ta aplikacija in mi zelo pomaga, vendar slika pokemonov ni jasna, stare slike so boljše kot zdaj...
Je samo dober, dobro pomaga in je v redu, večinoma specifičen in to je dobro
Najboljši pri samo funkcijah so lokacije pokemonov in predmetov pomembne in veliko aplikacij je zamudilo ta del, če ima lahko dogodke in pove, kdaj predmetov in pokemonov ni mogoče uporabiti v igrah, ter prilagodi statistiko in ravni za ekipe, tako resnično ga je mogoče prilagoditi uporabniku
Res super, vendar potrebuje posodobitev, na primer legendarne ptice Galarian niso tukaj.
PokeInfo Outils etcu
BODI VEČ POZORNOSTI ČASOVNI premici POKEMON. LETO 2020 JE
Ima na voljo skoraj vse informacije o vseh pokemonih, tudi posodobitve, ko nove igre pridejo zelo hitro, kar je lepo.
To je najboljše in njegova razlaga ter lokacija pokemona dobro delo in tako naprej👌
Vnesti bi morali tudi informacije za igre Nintendo Switch. To bo olajšalo tistim, ki imajo stikalo Nintendo namesto Nintendo DS.
Popoln
Ta aplikacija je zelo uporabna aplikacija, če ste novi v pokemonih ali igrah, nisem nov pri igrah Pokemon, a kljub temu ta aplikacija vsak dan uči novih stvari. Mislim, da bi morali dodati podatke o vodjah telovadnic, ki Pokemon premika svoje predmete itd., poleg tega je super
Ne vključujte galar Pokemona
Dobra aplikacija. Ideja, morda posodobite tipe premikanja genov. (če še ni dodano) Primer gen one bite, karate chop, gust itd. so bili običajni tipi.
Vse je bilo dobro. zdaj je ta različica pokvarjena 😣
Kje je urshifu in pokemoni po 890 eternatus.. potrebujem posodobljen seznam
Ni mi všeč, da s pokemonom ni nobenih potez. Ne pove vam, katere poteze se bo naučil, ko doseže raven.
Najboljši pokedex, kar sem jih kdaj uporabljal, odličen
PokeInfo mi res zelo pomaga pri igranju iger pokemonov. V pomoč so statistični kalkulator, narava, osnovna statistika, vodje telovadnic, lokacije in tako naprej. Želim dati pet zvezdic, vendar mi niso všeč avatarji pokemonov na vmesniku. Raje imam avatarje stare različice.
Pokedex, ki sem ga uporabljal nekaj let, vendar še vedno čakamo na najnovejšo posodobitev za najnovejšo serijo pokemonov.
Najboljša aplikacija Pokédex, vendar jo je treba posodobiti, da bo vključevala sonce/luno.
Prosimo, dodajte alola Pokemon prosim